Top rengøringsudbyder Fyn

Top kontorrengøring Fyn? Få skinnende vinduer med professionel vinduespolering: Det er rart at kunne se ud ad vinduerne, når solen skinner og himlen er blå. Men det er et stort arbejde og kræver en del af din tid. Hvis ikke du synes, at vinduespolering er den sjoveste opgave i verden, og du hellere vil give dig til nogle andre ting, kan vores professionelle vinduespudsere hjælpe dig. Vi tilbyder således vinduespolering for private ude og inde, for virksomheder og offentlige institutioner. Vi kan ikke garantere det gode vejr – til gengæld kan vi garantere, at du med vores ekspertise i vinduespolering får skinnende rene vinduer. Find ekstra information at https://xn--jacobsens-rengring-t4b.dk/vinduespolering/.

Kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil høre mere om mulighederne for flytterengøring i forbindelse med din indflytning. Husk servicefradraget ved flytterengøring som privatperson: Passer du gerne godt på dine penge, og vil du gerne have så meget ud af en flytterengøring som overhovedet muligt, kan du benytte dig af håndværker fradraget (som også kaldes for et servicefradrag). Med dette kan du spare op til en tredjedel på regningen for arbejdslønnen. Så kan det pludseligt ikke betale sig for dig at gøre det selv – i hvert fald ikke, hvis du spørger os. Du skal blot huske at gemme kvitteringen, så du har dokumentation for den benyttede service. Vi kan ikke hjælpe dig med at indberette det – det er noget, du selv skal gøre. Om ikke andet ved vi, at du nok skal blive rigtig glad for at bruge det, da det trods alt betaler en betydelig del af regningen.

Vi ved godt, at mange sommerhusudlejningsselskaber har deres eget rengøringsteam ansat primært med ungarbejdere. Men det vil vi gerne være en pendant til, da vi har et meget dygtigt, hurtigt og erfarent team, der meget gerne vil komme og gøre rent i dit eller jeres sommerhuse. Vi garanterer, at det bliver en god oplevelse at komme ind i sommerhuset – og at det står klar til tiden til de næste, der skal have en god ferie.

Vi er et meget fleksibelt rengøringsfirma, der rykker ud på stort set alle tider af døgnet uanset omfang. Du behøver derfor ikke lægge dig fast på en fast aftale eller faste tidspunkter på døgnet, da vi blot justerer det efter, hvad der er brug for. Det vigtigste er, at du og vores øvrige kunder er glade. Vi sigter derfor altid efter resultater, der gør vores kunder tilfredse. Det sker gennem rengøring af høj kvalitet, til en god pris udført med troværdighed og høj kompetence. Det er derfor også vigtigt for os at lære din virksomhed at kende, så vi lige nøjagtigt ved, hvor vi skal sætte ind henne. Ja og allervigtigst: Du bliver altid mødt med et smil på læben.

Ring eller skriv gerne til os i dag, så du kan få rene vinduer hurtigst muligt. Vi har et stort og fagligt dygtigt team af vinduespudsere, som alle står klar til at hjælpe dig med at få rene vinduer igen. Skal vinduerne pudses akut? Så kommer vi gerne: Venter du særligt besøgende? Eller har du besluttet dig for at holde en impulsiv fest? Så kan vi godt forstå, at du godt kunne tænke dig nogle rene vinduer. Dem kommer vi gerne og giver dig, så du kan byde gæsterne indenfor i haven og huset, uden at skulle undskylde for dine beskidte vinduer. Se mere information at xn--jacobsens-rengring-t4b.dk.

Recent Posts

Categories

Tags

Meta

Archives

GiottoPress by Enrique Chavez