Bäst rankad trappdesign onlinetjänster stepsta.se

Kvalitet trappa 3d ritning onlineföretag Stepsta ? Designa din trappa enkelt & smidigt online: Vår fabrik tillverkar din drömtrappa – välj design, material och mått. Vi erbjuder stora valmöjligheter med kvalitet och detaljer i fokus. Köp direkt online med hemleverans. Med 4 veckors leveranstid inom hela Sverige: Vi levererar till fast pris inom hela Sverige med en normal leveranstid på 4 veckor. I dessa tider har det under vissa perioder varit brist på trämaterial runt om i landet. Vi har dock i dagsläget ett välfyllt lager, och ser inga indikationer på längre leveranstider på våra trätrappor just nu. Upptäck ännu mer info at Rita trappa. Olika träslag: Ek, ask, furu eller bok. Hos oss kan du anpassa trappens alla delar precis som du vill ha det.

Världens längsta trappa är 3.4 km lång! Ja du läste helt rätt, världens längsta trappa är 3.4 kilometer lång! Denna trappa går att finna i Mt Niesen, Schweiz och har hela 11’674 steg. Trappan är så pass lång att den är med i Guiness Rekordbok, vilket är en välförtjänt plats. Skulle du bestämma dig för att bestiga denna trappa får du räkna med närmre en timmes aktiv gång. Det finns dock inget som säger att du måste gå upp för trappan för att kunna säga att du har gått i världens längsta trappa, vi rekommenderar därför att ta den på vägen ned!

Sist men inte minst är den möjligtvis viktigaste aspekten att ha i åtanke. En aspekt som är direkt kopplad till säkerhet, komfort och till viss del design, nämligen stegförhållanden. En säker och komfortabel trappa bör inte innehålla några variationer när det kommer till steghöjd eller stegdjup. Istället ska trappor karaktäriseras av kontinuitet utan några överraskningar, detta för att kunna bibehålla samma gångtempo. Inte nog för att det är behagligare att gå i en trappa med samma stegförhållanden från början till slut, men det är också betydligt säkrare.

Trapptyp: Det första att bestämma är vilken typ och form av trappa du behöver och vill ha. I Sverige är en så kallad L-trappa det vanligaste men även raka och U-formade trappor är vanliga. Här kan du läsa mer om olika trapptyper. Nästa steg är att säkerställa ytan du har till förfogande och noga mäta all mått enligt vår beskrivning. Du behöver också bestämma om du vill ha en så kallad öppen eller stängd trappa. Här samlar vi fakta om olika typer av trappor, dess beståndsdelar, olika trämaterial samt viktiga byggnormer. Du behöver naturligtvis inte kunna alla dessa termer för att designa din egen trappa – i vår online designer blir du guidad steg för steg. Blir du förvirrad av alla begrepp och behöver hjälp så är du som alltid välkommen att höra av dig till oss. Se extra information på https://stepsta.se/.

Erbjuder ni andra färger och bets än vad som finns i er Online Designer? Ja, ladda hem vår färgkarta på bets här. Gällande täckmålning så erbjuder vi alla RAL-färger. Ange kommentar i kassan, exempelvis ”Byt ut RAL 9010 till RAL 1013”, eller ”Byt ut bets 018 till 083-S”. Vi kan även erbjuda NCS-färger mot en extrakostnad – kontakta oss isåfall. Vad är det för tjocklek på era vangstycken och trappsteg? Vår standarddimension är 40 mm för både vangstycken och plansteg. Vi reserverar oss dock för att vårt budgetmaterial ”Furu ekonomi” i vissa fall kan ha 38 mm.

Recent Posts

Categories

Tags

Meta

Archives

GiottoPress by Enrique Chavez