Hälsoråd från Farshid Sistani Läkare just nu

Bäst medicinska råd förbi Farshid Sistani läkare? Plus ett. Alla ovanstående fördelar relaterar till de sociala och psykologiska fördelarna med att bära masker. Den ytterligare fördelen, den som åsidosätter alla dessa, är att du faktiskt gör din del för att hjälpa till att minimera spridningen av pandemin, och hjälper inte bara dem du älskar utan de många tusentals din mask kan skydda. Sammanfattningsvis är trötthet i ansiktsmasker bara en av många former av trötthet som människor känner av covid-19s fortsatta effekter på det dagliga livet. Att se humorn och möjliga fördelar kan hjälpa dig att övervinna trötthet och bygga motståndskraft. Upptäck ännu mer detaljer på https://www.facebook.com/profile.php?id=100088077064888.

Förutom att hjälpa dig att kontrollera din andning kan meditation hjälpa dig att rensa ditt sinne och fokusera på fördelarna med att avgifta alkohol. Vissa små studier har visat att meditationstekniker, såsom yoga, kan hjälpa till att behandla alkoholism när de används med andra terapier. Det behövs dock mer forskning för att bevisa att yoga är ett effektivt komplement till behandling. Sammantaget gör allt du kan för att göra dig så bekväm som möjligt. Om du svettas, lägg en kall handduk på din panna eller på nacken. Om du fryser, packa ihop i filtar. Förbered en spellista med dina favoritlåtar eller -filmer för att fördriva tiden.

Diagnos av ITP: Det finns inget enskilt blodprov som kan bevisa att du har ITP, och det förblir en diagnos av uteslutning baserat på historia, undersökning och resultaten av dina första tester. Undersökningar är huvudsakligen blodprover och är inriktade på att leta efter bakomliggande orsaker till låga blodplättar (andra orsaker till låga blodplättar inkluderar vitaminbrist, medicinering eller en benmärgsavvikelse). Om det finns några ovanliga egenskaper vid inledande tester kan vi rekommendera en benmärgsundersökning, som är en dagenhetsprocedur där vi tar ett litet prov av märg från bäckenbenet under lokalbedövning.

Läkemedel (inklusive receptfria läkemedel) kan orsaka en allergi som korsreagerar med blodplättar. Infektioner, vanligtvis virala infektioner, inklusive virus som orsakar vattkoppor, hepatit C och AIDS, kan orsaka antikroppar som korsreagerar med blodplättar. Graviditet, Immunrubbningar, såsom reumatoid artrit och lupus, Låggradiga lymfom och leukemier kan producera onormala antikroppar mot blodplättsproteiner. Ibland är orsaken till immun trombocytopen purpura inte känd.

Vi frågade också föräldrar om andra saker som de önskade att deras förskrivande läkare hade gjort. Medan 43 procent inte uttryckte någon oro över att läkaren skrev ut ADHD-medicin till sitt barn, sa 29 procent att de önskade att läkaren skulle “välkomna deras synpunkter om sitt barn mer än vad han/hon gör för närvarande.” Tjugosex procent sa att de önskade att läkare skulle “ge information om alla ekonomiska relationer han/hon kan ha med företag som säljer ADHD-mediciner”, och 25 procent sa att de önskade att läkare skulle “diskutera den långsiktiga säkerheten för receptbelagda mediciner för mitt barn .” Föräldrar betygsatte inte läkarna bra för att hantera sina barns medicinering. “Patienter eller familjer bör ringa vem aldrig har de frågor om en medicin,” uppmanar Goldstein. Han ger dessa ytterligare tips: Ring alltid läkaren med frågor. Även om allt är bra, checka in via telefon två veckor efter påbörjad medicinering och schemalägg ett besök en månad efter för en uppföljning Efter det kommer återbesök att bero på framgången med behandlingen och biverkningar. I allmänhet kan barn som mår bra ses var sjätte månad.

Recent Posts

Categories

Tags

December 2022
M T W T F S S
« Nov   Jan »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Meta

Archives

GiottoPress by Enrique Chavez